AMPOSTA FAS GOIG

Les obres de l'ampliació de l'Hotel d'Entitats encaren la recta final

Només manca actualitzar la instal·lació elèctrica i l’equipament del mobiliari

etiquetes   noticies, ciutat, societat, entitats, amposta

23/3/2023

Les obres de l’ampliació de l’Hotel d’Entitats encaren la recta final | Amposta.info


Les obres d'ampliació de l'Hotel d'Entitats, als baixos de l'edifici de l'antiga central d'aigües, encaren la recta final. A manca de finalitzar la instal·lació elèctrica per adequar-la als usos i comprar el mobiliari, des de la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència ja es treballa per definir el reglament d'usos de l'equipament, "tenint en compte que aposta per un model diferent d'hotel d'entitats del que hi havia fins ara i que s'allunya de deixar un despatx tancat a cadascuna de les associacions", diu la regidora Participació Ciutadana i Transparència, Carla Bonfill. "El nou model aposta per deixar un espai obert i compartit amb punts de treball i destinar els espais tancats a magatzems per aqueles entitats que ho necessiten", afegeix.

Així, l'ampliació ha habilitat magatzems per a materials, un espai de coworking per a entitats i una sala polivalent que ocupa un total de 280 metres quadrats, que se sumen als ja existents en aquest espai. El nou disseny de l'espai és el resultat d'un procés participatiu que la regidoria va dur a terme abans del disseny de l'espai, tant aquelles que ja en tenen un com aquelles que en demanden.

L'alcalde, Adam Tomàs, avança que la previsió és tenir l'espai finalitzat el segon semestre de l'any i acabar de definir llavors l'articulació dels usos.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info