CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Obertes les inscripcions per al Triatló d’Amposta 2019

El Triatló TriTour Amposta se celebrarà l’1 i 2 de juny de 2019, amb les modalitats Sprint, Olímpic, Half i Short. TriTour és un circuit de triatlons que se disputen a Deltebre, Amposta, El Pont de Suert i Tossa de Mar. Les inscripcions per al triatló d’Amposta ja estan obertes

31/1/2019

Obertes les inscripcions per al Triatló d’Amposta 2019 | Amposta.infoEl Triatló TriTour se celebrarà a Amposta els dies 1 i 2 de juny de 2019


Ja estan obertes les inscripcions per al triatló TriTour d'Amposta que es disputarà els propers 1 i 2 de juny de 2019. Aquesta prova forma part del circuit de triatlons TriTour que també se celebraran Deltebre, El Pont de Suert i Tossa de Mar.

El triatló d'Amposta és la continuació del TriCircuit Amposta del 2018 que va comptar a amb 500 participants entre les quatre modalitats. Les modalitats Sprint i Olímpic es disputaran dissabte 1 de juny, mentre que l'endemà, es disputaran les Half i Short.

Així el triatló Sprint té unes distàncies de 750 m. de natació, 20 Km de ciclisme i 4,6 Km de cursa a peu. El triatló Olímpic són 1.500 m de natació, 40 Km amb bicicleta i 10 Km de cursa. La modalitat Short consta de 950 m. nedant, 43 Km pedalant i 10 Km corrent. Per a finalitzat la modalitat Half, que és la meitat d'un Ironman, són 1.900 m. de natació, 86 Km de ciclisme i 20,8 Km de cursa a peu.

Amb aquestes 4 modalitats es dóna la possibilitat a la participació a tot tipus de triatletes, i fins i tot als especialistes en algun dels sectors perquè es pot participar per relleus on cada membre de l'equip fa un dels tres segments.

El passeig del Riu, a l'alçada del Club Nàutic d'Amposta acollirà la zona de boxes, on es faran les transicions entre els 3 segments. La natació de desenvoluparà al riu Ebre, mentre que la prova de ciclisme es realitzarà per carreteres del delta de l'Ebre i la cursa a peu es farà pels carrers de la ciutat al voltant de la zona esportiva.

Obertes les inscripcions per al Triatló d’Amposta 2019 | Amposta.infoA  l’edició 2018 va comptar amb 500 participants entre les quatre modalitats

Obertes les inscripcions per al Triatló d’Amposta 2019 | Amposta.infoLes proves de ciclisme del TriTour d'Amposta es disputaran per carreteres del delta de l'Ebrerestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info