SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Obertes les inscripcions a l'edició 2018 de la Cursa urbana 10K i la Mitja Marató d’Amposta

La jornada de running, que tindrà lloc el proper 18 de febrer, constarà de dos proves, la 10K i la Mitja Marató

10/1/2018

Obertes les inscripcions a l’edició 2018 de la Cursa urbana 10K i la Mitja Marató d’Amposta | Amposta.info Participants de la 6a edició de la Cursa urbana 10K Amposta


El club Montbike ha obert ja les inscripcions a una nova edició de la Cursa urbana 10K Amposta, que tindrà lloc el proper diumenge 18 de febrer. La prova arriba enguany a la setena edició i la jornada de running es completarà amb la quarta edició de la Mitja marató (21 km).

Un circuit urbà que sortirà des del pavelló poliesportiu en direcció al recinte firal fins al passeig del Canal de Navegació (Canalet). Després d'una volta al parc dels Xiribecs pujarà pel carrer Josep Tarradellas i agafarà en la seva totalitat l'av. de la Ràpita fins al canal (davant l'hotel Montsià), on els corredors baixaran en direcció a la zona del passeig del Riu (oficina de Turisme). Continuaran carrer Major, carrer Sant Josep i av. Alcalde Palau per a travessar el riu Ebre pel Pont Penjant. Entrada altre cop al nucli urbà per pujar pel carrer del Grau fins al Mercat Municipal. Tornada per l'av. de la Ràpita i part de l'av. Josep Tarradellas fins a l'arc d'arribada, que estarà situat al parc dels Xiribecs. Els corredors de la mitja, començaran la segona part del circuit fins a completar els 21 km.

Les inscripcions, que tenen un preu 14 euros els 10k i 16 euros la mitja marató (18 euros i 20 euros respectivament el mateix dia de la prova), es poden fer a través del web de la cursa o bé del circuit de Running Sèries Terres de l'Ebre.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info