SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Obertes les convocatòries dels ajuts a la socialització de llibres i la realització d'activitats per a les AMPA i AFA

S’han destinat un total de 60.000 euros entre les dos subvencions, que es poden demanar fins al 20 d’octubre

etiquetes   noticies, ciutat, ajuts, educació, amposta

6/10/2023

Obertes les convocatòries dels ajuts a la socialització de llibres i la realització d’activitats per a les AMPA i AFA | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta obre la convocatòria per al curs 2023/24 de les subvencions per a la socialització de llibres i material destinades a les AMPA i AFA dels centres educatius d'infantil i primària de la ciutat. Uns ajuts que compten amb una partida de 40.000 euros per fomentar la sostenibilitat i el consum responsable en els centres i entre les famílies mitjançant la reutilització de llibres i material, alhora que garantir l'equitat reduint la despesa de les famílies. Les sol·licituds es poden fer des d'avui fins al divendres 20 d'octubre, tant per via telemàtica com presencial a l'Ajuntament d'Amposta.

Quant als ajuts per a la realització de programes i activitats, la convocatòria també estarà disponible fins al dia 20 i la quantia màxima a atorgar serà de 20.000 euros. En aquest cas, la finalitat d'aquestes subvencions és fomentar i reforçar la realització, per part de les AMPES/AFES, d'activitats que promoguin la integració i la cohesió social des del vessant educatiu.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info