CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Nova senyalització turística a les llacunes de l'Encanyissada i la Tancada

S’han instal·lat 18 noves senyals i reposats d’altres que estaven en mal estat

21/3/2018

Nova senyalització turística a les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada | Amposta.info


Les llacunes de l'Encanyissada i la Tancada estrenen, aquesta Setmana Santa, nova senyalització. Així, la regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior de l'Ajuntament d'Amposta, juntament amb el Parc Natural del Delta de l'Ebre, han instal·lat 18 senyals noves i reposat d'altres que estaven en mal estat de l'itinerari que envolta les dues llacunes.

Aquest itinerari circular de prop de 26 km és una ruta molt freqüentada per turistes que visiten el Delta de l'Ebre durant tot l'any, però sobretot en les èpoques de primavera i tardor, per això s'han volgut instal·lar abans de l'inici de la temporada turística de Setmana Santa, explica la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez. “I ho hem fet perquè a l'Oficina de Turisme rebem moltes queixes dels turistes que fan ús de la ruta per la seva manca de senyalització”, diu Estévez.

Aquesta instal·lació s'ha dut a terme juntament amb el Parc Natural del Delta de l'Ebre, seguint les directrius que marca el manual tècnic de senyalitzacions d'espais naturals de la Generalitat de Catalunya. Aquesta millora forma part d'una de les actuacions que es donen dins del Pla de Foment al Turisme de la Generalitat de Catalunya que va atorgar a l'ajuntament d'Amposta el passat any 2017 i en el qual s'invertiran 816.000 al terme municipal.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info