Eports Ample de Banda i Internet

Arriba una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

Hi participen onze restaurants d’Amposta i el Poble Nou i una pastisseria. A més de les jornades gastronòmiques, el dia 25 de febrer al pavelló firal tindrà lloc la XXII Festa de la Carxofa i II Mercat de Productes de les Terres de l’Ebre – KM0.

16/2/2017

Arriba una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa | Amposta.info 14enes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d'Amposta. Del 16 de febrer al 19 de març 2017


Aquest matí s'han presentat al Mercat Municipal les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d'Amposta, que arriben amb la que ara s'enceta, a la 14a edició. Així, des d'avui i i fins el 19 de març, onze restaurants d'Amposta i el Poble Nou i una pastisseria oferiran als seus establiments les seues propostes culinàries, que van dels 10 euros als 33 euros, i on es poden degustar plats com lasanya de carxofa, risotto amb carxofa confitada i scamorza o eriçó de mar amb crema de carxofa i codium.

A més de les jornades gastronòmiques, el dia 25 de febrer al pavelló firal tindrà lloc la XXII Festa de la Carxofa i II Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre – KM0. En aquest cas, els restaurants i la pastisseria serviran 16 tastos diferents, que se sumaran al tast popular que ofereix l'Ajuntament d'Amposta amb carxofa i carn rostida. A partir de les 10 del matí s'iniciarà la venda de tiquets, amb un preu de 2 euros els tastos dels restaurants i de tres euros el tast popular. A les 11 del matí s'iniciarà el repartiment de les degustacions.

Quant al Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre, hi haurà fins a 17 parades. Durant el dia també hi haurà tast de vins, degustació de cervesa, un circuit de bici-cars per als més menuts i actuació de la Xaranga Suc d'Anguila. A més a més, també s'han programat jornades de portes obertes al Museu Terres de l'Ebre i al Centre d'Informació de la Casa de Fusta (amb entrada gratuïta) i la visita guiada gratuïta al Molí 'lo nostre arrós'.

En aquest enllaç hi ha tota la informació de les Jornades.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info