Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM

Nova edició de la temporada de concerts Amposta de Banda a Banda

Aquest dissabte 28 de gener, la Banda de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, encetarà una nova edició de l’Amposta de Banda a Banda, cicle de concerts que organitza, des de fa 16 anys, La Lira Ampostina

25/1/2017

Nova edició de la temporada de concerts Amposta de Banda a Banda | Amposta.info Banda de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, formació que encetarà la 16a edició de l'Amposta de Banda a Banda | Foto. La Veu del País Valencià


Aquest dissabte 28 de gener, la Banda de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, encetarà una nova edició de l'Amposta de Banda a Banda, cicle de concerts que organitza, des de fa 16 anys, La Lira Ampostina.

El dissabte 25 de febrer serà el torn de l'Orquestra de vents “La Simfònica de Llevant” (València). El 18 de març actuarà la Banda de Música de Cardona. Per últim, serà la Banda de la Societat Musical “La Lira Ampostina” qui tancarà la temporada de concerts el dia 13 d'abril.

Amb aquest cicle de concerts, la Societat Musical La Lira Ampostina vol donar una àmplia oferta musical i bandística a tots els amants de la música de les Terres de l'Ebre.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info