AMPOSTA FAS GOIG

El nou sistema de recollida de residus del COPATE ja és totalment operatiu

Concretament al Montsià, s’han instal·lat 599 contenidors soterrats i 923 en superfície, mentre que al Baix Ebre s’han adequat 1.374 contenidors

etiquetes   noticies, ciutat, medi ambient, amposta, terres ebre, montsia

8/9/2020

El nou sistema de recollida de residus del COPATE ja és totalment operatiu | Amposta.info


El nou sistema de recollida de residus implantat pel Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ja és plenament operatiu. Aquest estiu ha finalitzat el procés de renovació de contenidors i s'han posat en marxa els nous serveis previstos als 24 municipis de l'àmbit COPATE, un procés que s'ha estès de forma gradual als diferents municipis del Baix Ebre i el Montsià. Concretament al Montsià, s'han instal·lat 599 contenidors soterrats i 923 en superfície, mentre que al Baix Ebre s'han adequat 1.374 contenidors. En total, hi ha uns 3.600 contenidors, 3.000 unitats disposen d'un sistema bilateral automàtic i 600 d'un sistema de recollida posterior.

També s'han adquirit 35 equipaments mòbils (entre camions recol·lectors, camions de transferència de residus, furgons de neteja i manteniment); es duu a terme la neteja interior i exterior automàtica amb els renta contenidors; s'ha millorat la freqüència de neteja de contenidors; es realitza més freqüència de pas del servei de repàs de les illes amb les furgonetes elèctriques i s'ha posat en marxa el servei de recollida de voluminosos porta a porta.

Per tal de millorar el servei, els usuaris es poden adreçar al telèfon d'atenció ciutadana que apareix a la serigrafia dels contenidors, a través del qual poden canalitzar dubtes i incidències, un sistema que permet reduir el temps de resposta davant de qualsevol problemàtica.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info