SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Neix el Think Tank Terres de l'Ebre

El col·lectiu vol aportar opinió i impulsar accions per al progrés de les comarques ebrenques

etiquetes   noticies, societat, terres ebre, amposta

12/1/2021

Neix el Think Tank Terres de l’Ebre | Amposta.info


El Think Tank Terres de l'Ebre està format per un grup de professionals amb arrels a les Terres de l'Ebre que, tot i provenir de camps del coneixement diversos i tenir diferents experiències i punts de vista, comparteixen el compromís amb el futur del nostre territori.

El Think Tank va nàixer d'un procés de reflexió sobre les implicacions de la COVID-19 per a les Terres de l'Ebre: Quin impacte econòmic i social tindrà? Quin recorregut té el teletreball? Quins canvis estructurals viurà el sector turístic? Són qüestions complexes que s'han estat plantejant en els darrers mesos i que han donat peu a debats interns sobre altres aspectes menys conjunturals com ara quines són les activitats amb més potencial a les nostres comarques, quines són les principals mancances que afronta el territori, quin hauria de ser el seu model de desenvolupament, o què es pot fer per a millorar l'atracció de talent, entre molts altres aspectes.

L'objectiu del Think Tank és aportar opinió i impulsar accions que contribuïsquen a fer que les Terres de l'Ebre esdevinguen una regió amb més prosperitat, dinamisme, sostenibilitat i benestar.

Segons el col·lectiu, cal una major empenta en sis àmbits prioritaris en els quals l'administració, les empreses i les entitats haurien de focalitzar els seus esforços en els pròxims anys: innovació rural i turisme de qualitat, transició ecològica, cultura empresarial innovadora, connectivitat, sector agroalimentari i bioeconomia i cultura i dinamisme.

Conscients que aquest procés d'anàlisi rigorosa i de reflexió no el poden dur a terme de forma aïllada, sinó que és essencial el diàleg amb els actors del territori, que compten amb coneixement de primera mà, el Think Tank Terres de l'Ebre està obert i es convida a la societat civil, els empresaris i les institucions a participar d'aquest debat per a trobar les palanques per al progrés econòmic i social de les Terres de l'Ebre.

Les persones que tinguen interès en participar en esta iniciativa poden contactar amb el think tank enviant un correu electrònic a l'adreça info@thinktankte.cat o a través de la pàgina web https://www.thinktankte.cat

El col·lectiu Think Tank Terres de l'Ebre ha estat impulsat per Marta Curto, Joan Estellé, Pere Estupinyà, Ramon Gras, Àngel Mesado, Andreu Orte, Josep Sabaté i Matilde Villarroya.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info