Eports Ample de Banda i Internet

Música, festa, tradicions i modernitat en un estiu ple d'activitats

Txarango, DeltaChamber Music Festival o el Festival Food Trucks seran algunes de les activitats destacades

13/7/2017

L’estiu ja és aquí i des de les diferents regidories de l’ajuntament d’Amposta ja s’han posat en marxa activitats de tota mena i per a tots els gustos.

Durant el mes de juliol, a banda de les Festes del Barris, també hi ha moltes activitats a la Urbanització Eucaliptus, que durant aquests dies duplica la seva població. La Festa infantil de l’aigua el dia 22 de juliol i el taller i l’exhibició d’Estels al Vent el dia 23 de juliol seran només algunes de les activitats que es realitzaran en aquest a prop del mar.

Al Poble Nou del Delta hi haurà Cinema a la fresca el dia 28 de juliol amb la pel·lícula "Mascotas" i durant tot el mes, visites guiades tant al Poble Nou com a Amposta.

L’agost és el mes de la Festa Major del Poble Nou i d’Amposta, amb el concert del grup català Txarango, la màgia del Mag Lari i el tradicional concert de Bandes de Música de la ciutat, i aquestes només són algunes de les moltes activitats que ens podem trobar durant els dies de festa major. Abans, els dies 4 i 5 d’agost se celebrarà la 2a Edició del Delta Chamber Music Festival, un festival de música de cambra precedit de l’èxit aconseguit en l’anterior edició.

L’agost acabarà amb un festival de música i art sonor, el Festival Eufònic, que conjuga creativitat, tecnologia, tradició i contemporaneïtat i que es desenvolupa en diferents poblacions de les Terres de l’Ebre, però amb la seva base principal al Centre d’Arts Visuals Lo Pati.

Continuant amb la música, Montse Castellà, visitarà Amposta per partida doble, el dia 27 d’agost a les 19h a la Platja d’Eucaliptus presentarà el seu últim treball titulat "Dunes" i abans també actuarà a les Festes Majors amb els grups Les Kol·lontai, cançons violetes, això serà diumenge 13 d’agost a les 20 h.

Tancarem l’estiu el 16 de setembre amb el Festival Food Truck al parc dels Xiribecs i amb el Delta Birding Festival a la llacuna de la Tancada, dins les instal·lacions de MónNatura Delta. Del 22 al 24 de setembre es donaran cita els millors ornitòlegs, científics, periodistes i fotògrafs especialitzats amb aus i de renom nacional i internacional, i també hi haurà conferències, sortides guiades, tallers i cinema a la fresca amb "Hermanos del Viento", projecció que es realitzarà el dia 22 de setembre darrere l’Oficina de Turisme d’Amposta.

Per finalitzar el mes de setembre se celebrarà la 2a Diada Mundial del Turisme del 29 de setembre a l’1 d’octubre amb moltíssimes activitats a preus reduïts, festa de la sega, promocions, entrades gratuïtes...


Música, festa, tradicions i modernitat en un estiu ple d’activitats | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info