AMPOSTA FAS GOIG

Cultura | El Museu de les Terres de l'Ebre acull la segona edició de les jornades Apropa't

Les jornades són una iniciativa del Departament de Cultura i la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

etiquetes   Notícies, Cultura, Amposta

7/11/2017

Cultura | El Museu de les Terres de l’Ebre acull la segona edició de les jornades Apropa’t  | Amposta.info Les jornades continuaran amb una segona sessió el 18 de novembre a Tarragona


El Museu de les Terres de l'Ebre acull aquest dissabte 11 de novembre la segona edició de les jornades de formació aproPA'T, un espai de trobada entre el professorat i els professionals dels museus per promoure la generació de sinèrgies i experiències innovadores entre els diferents agents culturals i educatius del territori.

Aquestes jornades volen ser un punt de trobada entre els professionals de l'educació i els professionals dels museus per a explorar vies de col·laboració estable entre els dos col·lectius, en aquest cas, a partir dels projectes educatius de llarg recorregut o a través de la creació d'activitats didàctiques entre les dues parts.

En aquesta edició, la Jornada s'inicia amb la presència de Fernando Hernández, catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona i un dels referents en els processos de transformació de l'educació a través de projectes d'indagació. La segona ponència anirà a càrrec de la doctora Neus Sallés, professora de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona que ha centrat la seva recerca en com el patrimoni cultural i científic pot ser un bon recurs per als alumnes.

Durant les jornades es presentaran experiències d'èxit que s'estan duent a terme al territori com el projecte “El vol de l'esparver” del Camp d'Aprenentatge del Delta de l'Ebre i “Apadrinem el nostre patrimoni” del Centre de Recursos Pedagògics de la Terra Alta amb l'Escola Puig Cavaller de Gandesa. També hi haurà un espai d'intercanvi d'interessos i necessitats entre els participants.

Les jornades continuaran amb una segona sessió el dissabte el 18 de novembre al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

AproPA'T és una inactiva de la Xarxa de Museus de les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre i del departament d'Ensenyament.


Cultura | El Museu de les Terres de l’Ebre acull la segona edició de les jornades Apropa’t  | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info