SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Museu de les Terres de l'Ebre activa el seu Canal de Youtube

Cada setmana s’afegiran nous continguts audiovisuals

etiquetes   noticies, cultura, museu terres ebre, amposta

2/10/2020

El Museu de les Terres de l’Ebre activa el seu Canal de Youtube | Amposta.info A la mediateca del Museu es recullen més de 500 vídeos


El Museu de les Terres de l'Ebre disposa d'un canal a Youtube per tal de difondre aquells continguts audiovisuals de propietat o producció pròpia que genera la entitat en les activitats públiques o tècniques que organitza o aquells que es deriven de col·laboracions amb mitjans de comunicació, recerques, donacions, etc.

Actualment el fons audiovisual del Museu és ampli i divers, dins de la seva mediateca es recullen més de 500 vídeos, d'aquests es pujaran a aquesta xarxa social aquells en relació dels quals l'entitat disposi dels de comunicació i difusió digital.

Amb aquest objectiu a partir d'ara, el Museu de les Terres de l'Ebre reactivarà el seu canal de Youtube i cada setmana afegirà un nou contingut audiovisuals del seu fons amb l'objectiu d'incrementar la seva visibilitat i posar-los a disposició dels usuaris i seguidors del Museu.. Aquest procés s'iniciarà la setmana vinent amb el primer dels vídeos produïts per a l'edició de “Ebre, Art & Patrimoni” d'aquest any 2020. Al llarg de els setmanes posteriors s'afegiran tota la resta de vídeos que es van elaborar i mostrar aquest estiu en els diferents equipaments patrimonials de les Terres de l'Ebre que hi van participar.

Podeu accedir i fer-vos seguidors del Canal de Youtube del Museu a: https://youtube.com/user/museuterresebre


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info