SALVADË JOIERS, DES DE 1902. MÚs de 100 anys de confianša

Els municipis del MontsiÓ reclamen un millor servei de fibra ˛ptica i de telefonia a les companyies

Aix˛ Ús el que reclamen les alcaldies del MontsiÓ en una carta de den˙ncia a diverses companyies de telefonia m˛bil que presten el servei a la comarca

etiquetes   noticies, territori, comarca, montsia

26/3/2021

Els municipis del MontsiÓ reclamen un millor servei de fibra ˛ptica i de telefonia a les companyies | Amposta.info


Manteniments oportuns de la xarxa elŔctrica perquŔ la velocitat de la fibra sigui l'adequada i s'acabin els talls del servei telef˛nic i d'Internet, aix˛ Ús el que reclamen les alcaldies del MontsiÓ en una carta de den˙ncia a diverses companyies de telefonia m˛bil que presten el servei a la comarca.

La SÚnia i Ulldecona sˇn les principals poblacions afectades en les que el ve´nat es queda sovint sense servei de telefonia m˛bil i Internet. Tal com s'apunta en la carta, tenint en compte la situaciˇ actual, cal que totes les persones usuÓries rebin el servei sense interrupcions. Ĺ╔s essencial que el servei funcioni adequadament perquŔ totes les persones es puguin comunicar entre elles, puguin treballar, fer teletreball i estudiar a distÓncia. Tampoc ens podem oblidar dels usuaris que es connecten per informar-se o entretenir-se', el contingut de la carta continua demanant solucions i compensacions per a les persones que han estat afectades, ja que, han hagut de pagar mensualment per un servei nefast.

De moment, les alcaldies del MontsiÓ ja han comenšat a reunir-se amb algunes operadores del servei.


Per: Redacciˇ

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info