Eports Ample de Banda i Internet

Els Mossos enxampen una trentena de persones en una festa il·legal en una masia d’Amposta

Els joves eren veïns de diversos municipis del Montsià, no duien mascareta i compartien pipes d’aigua per fumar

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, covid19, amposta, montsia, mossos esquadra

26/4/2021

Els Mossos enxampen una trentena de persones en una festa il·legal en una masia d’Amposta | Amposta.info


Els Mossos van interceptar dissabte una festa il·legal a Amposta amb 29 persones. Després de rebre l’avís, diverses dotacions es van desplaçar fins a una masia, al camí del Carlets, on hi havia diversos vehicles aparcats i se sentia música. Després de localitzar el responsable de la festa, es va identificar la resta dels assistents, quatre dels quals eren menors d’edat. Els joves eren veïns de diversos municipis del Montsià, no duien mascareta i compartien pipes d’aigua per fumar. Tots han estat denunciats per infracció de les mesures de seguretat i prevenció sanitàries de la covid. Durant els escorcolls també es van trobar dues paperines de cocaïna i es va interposar les pertinents denúncies administratives per tinença de droga.

Els Mossos van rebre l’avís als volts de la mitjanit de dissabte a diumenge. La masia on se celebrava la festa està al camí del Carlets d’Amposta. Els agents van comprovar que hi havia una trentena de joves, consumint alcohol i fumant amb pipes d’aigua, i sense fer ús de la mascareta, el que suposava "un elevat risc de transmissió de la covid".

Després d’identificar a tots els assistents, quatre d’ells que eren menors d’edat van ser traslladats a la comissaria d’Amposta fins que els van recollir els seus pares o tutors legals. També diverses dotacions de Trànsit dels Mossos van anar fins a la masia per fer proves d’alcoholèmia i assegurar que cap dels joves conduís sota els efectes del alcohol. Finalment, tots els assistents a la festa van poder abandonar el lloc i marxar als seus domicilis.


Per: ACN

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info