AMPOSTA FAS GOIG

Mort l'artista ampostí Emili Bonet

L’artista, escultor, dibuixant i pintor ampostí Emili Bonet Casanova, va morir ahir dijous a l’edat de 89 anys

1/3/2019

Mort l’artista ampostí Emili Bonet | Amposta.info Inauguració del bust del Mestre Arasa, obra d'Emili Bonet. Foto: La Fila


L'artista, escultor, dibuixant i pintor ampostí Emili Bonet Casanova (1929), va morir ahir dijous a l'edat de 89 anys. Bonet va exposar a galeries de les principals capitals espanyoles, així com a Paris, Frankfurt, Nova York, San Francisco i Miami.

A Amposta hi ha instal·lades diferents escultures de l'artista, com l'Homenatge a Amposta, Pagesa ampostina o el bust de Josep Maria Arasa Gargallo, director de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d'Amposta, que Bonet, antic alumne del Mestre Arasa, va realitzar el 2010 amb motiu del centenari del naixement del músic.

La imaginació de Bonet traslladava la seua ment a un món idíl·lic que tenia com a protagonista a la dona, el centre del seu esperit creatiu, l'amor humà i la natura, guarnida de colors, de sabors i d'aromes.

La seua obra era de marcat caràcter realista, tot i que també va adoptar el surrealisme i el simbolisme, adaptant-lo al seu esperit creatiu inquiet.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info