SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Montsià Jove organitza el curs Neuroeducació en la infantesa

Els objectius d’aquesta formació són donar a conèixer les idees bàsiques sobre el funcionament i desenvolupament del cervell des de la primera infantesa fins a la preadolescència

etiquetes   noticies, comarca, formació, montsia, amposta

26/4/2021

Montsià Jove organitza el curs Neuroeducació en la infantesa | Amposta.info


Saps com funciona el cervell dels infants? Descobreix-ho amb el curs ‘Neuroeducació en la infantesa' en el que també aprendràs com està relacionat amb l'educació i el desenvolupament dels alumnes dins el context de l'escola.

Els objectius d'aquesta formació són donar a conèixer les idees bàsiques sobre el funcionament i desenvolupament del cervell des de la primera infantesa fins a la preadolescència; explicar les implicacions pedagògiques a qualsevol context educatiu, examinar exemples pràctics aplicats a l'aula, compartir i analitzar experiències educatives dels propis participants i conèixer els diferents serveis o entitats on es poden derivar els infants, si s'escau.

Entre els continguts, es tractaran qüestions generals sobre el desenvolupament i funcionament del cervell, els períodes sensibles i els mites i realitats a la primera infantesa. A més, s'estudiaran estratègies per a optimitzar les funcions executives del cervell, vincles entre la família i l'escola, el desenvolupament motor a la infantesa, lletres i números a l'aprenentatge inicial, així com l'atenció a les necessitats específiques.

Aquest curs s'adreça a totes les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies.

La formació té una certificació pròpia de l'entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l'ICE URV.

El curs que té un cost de 33,28 euros, se dividirà en 2 sessions de 5 hores cadascuna i se durà a terme en format d'aula virtual a través del programa Zoom de 9 h fins a les 14 hores, els dies 15 i 16 de maig.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a través d'aquest link: https://cutt.ly/VvFevNT de la pàgina web Montsià Jove. Tots els tràmits es faran en línia, tant la inscripció com el pagament.


Montsià Jove organitza el curs Neuroeducació en la infantesa | Amposta.info


Per: Redacció

Foto: pexels


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info