SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Montsià Jove organitza el curs Intervenció educativa en autisme

Aprèn a detectar i tractar el Trastorn de l’Espectre Autista en l’àmbit de l’ensenyament

etiquetes   noticies, societat, formació, amposta, montsia, comarca

22/3/2021

Montsià Jove organitza el curs Intervenció educativa en autisme | Amposta.info


El Consell Comarcal del Montsià organitza el curs Intervenció educativa en autisme, en el qual s'exposaran s'exposaran quins són els criteris de detecció i de diagnòstic de l'autisme i les principals estratègies d'intervenció i tractament.

Els objectius d'aquesta formació són que els assistents coneguin el TEA, les seves característiques, els principals elements derivats de l'espectre autista i aprenguin a identificar possibles casos i tractar-los. A més, se'ls formarà perquè puguin orientar als familiars sent coneixedors dels recursos i les tècniques per al tractament i el procés educatiu de les persones amb espectre autista. Entre els continguts, es tractarà el concepte, les característiques i el desenvolupament evolutiu al llarg del cicle vital del TEA. També s'estudiarà la detecció, el diagnòstic, la intervenció i el tractament en diferents àrees com l'acadèmica, la comunicativa, la d'intercació social i emocional.

Aquest curs s'adreça a totes les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies. La formació té una certificació pròpia de l'entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l'ICE URV. El curs que té un cost de 49,45 euros, se dividirà en 3 sessions de 5 hores cadascuna i se durà a terme en format d'aula virtual a través del programa Zoom de 9 h fins a les 14 hores, els dies 17, 18 i 24 d'abril.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a través d'aquest enllaç: https://cutt.ly/xxkt5eh de la pàgina web Montsià Jove. Tots els tràmits es faran en línia, tant la inscripció com el pagament.


Font: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info