EbreActiu, revista d´oci actiu

Molenaar Edition torna a apostar pel compositor Ampostí Lionel Beltran-Cecilia

Aquesta setmana, la banda de música Força aèria Portuguesa ha gravat dos obres del compositor

etiquetes   noticies, cultura, musica, amposta

18/11/2021

Molenaar Edition torna a apostar pel compositor Ampostí Lionel Beltran-Cecilia | Amposta.info


La música del compositor ampostí Lionel Beltran-Cecilia torna després d'una parada per culpa de la pandèmia a terres portugueses. Després de dos anys gravant amb la banda da Força aèria Portuguesa, Wikings the Legend (2019) i Wild West (2020) aquest 2021, l'editorial Molenaar Edition segueix la seva forta aposta per aquest compositor amb la gravació de dues noves obres per aquest 2021, tot ampliant el seu repertori amb Blue Hörn divertimento per a trompa i banda, que va ser interpretat pel mestre Pedro Marinho i la fantasia èpica medieval The Royal Crown. L'enregistrament va ser a càrrec d'una de les bandes més prestigioses de tot el territori portuguès, sota la direcció del Major Antònio Rosado i el director/ supervisor Artur Rouquina que, juntament amb l'equip tècnic d'Afinaudio, Paulo i Irene, van fer que cada nota del compositor fos una realitat perquè aquestes dos noves composicions puguin viatjar arreu del món, de la mà de la prestigiosa editorial holandesa Molenaar Edition.

The Royal Crown tindrà la seva estrena el dissabte 20 de novembre a Amposta, a les 20h a l'auditori de la Unió Filharmònica a càrrec de la banda d'aquesta societat i dirigida pel mateix compositor.

"Sempre és un plaer i orgull estrenar una obra a casa, envoltat de la teva gent i companys de banda que han realitzat un excel·lent treball. Després de quasi dos anys d'inactivitat de la banda per la pandèmia, fer el primer concert a l'auditori i que et brindin l'oportunitat de poder dirigir la teva pròpia composició es pot dir que és gairebé un somni amb el qual retorna la música de banda a la nostra societat", explica el músic.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info