SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Més del 50% de les persones contractades pel Programa 30 Plus renoven el contracte de treball

El programa té l’objectiu d’inserir laboralment les persones desocupades majors de 30 anys

etiquetes   noticies, economia, ocupacio, treball, amposta

8/3/2022

Més del 50% de les persones contractades pel Programa 30 Plus renoven el contracte de treball | Amposta.info


Fins a 32 participants del Programa 30 Plus de la convocatòria del 2020 han renovat el seu contracte de treball, 12 dels quals de forma indefinida. En la passada edició van participar 60 persones, 10 més que l'any anterior. Gestionat per l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'Ajuntament, aquest programa té l'objectiu d'inserir laboralment les persones desocupades que tinguin 30 anys o més, proporcionant-los des dels recursos, la formació i les competències necessàries per a un lloc de treball determinat.

Durant aquest any, els participants del Programa 30 Plus han tingut la possibilitat d'inserir-se en el mercat laboral a través del contacte directe que l'Ajuntament realitza amb les empreses del territori, perfilant els llocs de treball de manera conjunta. A banda, també se'ls ha oferit una formació vinculada al lloc de treball per tal que els treballadors tinguin una inserció amb garanties d'èxit. En aquesta edició en qüestió s'ha donat cabuda a diversos perfils professionals d'administratiu i auxiliar administratiu, operaris de fàbrica, peons agrícoles i jardiners, personal d'atenció al client, comercials, electricistes, mossos de magatzem, peons i operaris de neteja, així com oficials d'obra i oficis derivats.

Paral·lelament, actualment està en marxa la convocatòria del 2021, on les contractacions subvencionades s'han incrementat fins a les 70 places, donant resposta a empreses que en edicions anteriors no havien pogut participar.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info