EbreActiu, revista d´oci actiu

El Mercat de Santa Llúcia d'Amposta tindrà més de 50 parades

S’ubicarà al llarg del carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Nou i el carrer Corsini, el diumenge 16 de desembre

11/12/2018

El Mercat de Santa Llúcia d’Amposta tindrà més de 50 parades | Amposta.info En aquesta edició hi participen 55 parades d'artesania, alimentació i comerç. Foto: cedida


Un any més torna a Amposta el Mercat de Santa Llúcia. Serà aquest diumenge 16 de desembre i en aquesta 21a edició comptarà amb un total de 55 parades d'artesania, alimentació i comerç. El Mercat, que obrirà a les 10 del matí, estarà ubicat al carrer Major, a la plaça de l'Ajuntament, al carrer Nou i al carrer Corsini. Un mercat que, com és habitual, anirà acompanyat de la fira d'entitats que organitza la regidoria de Sanitat i Serveis Socials, i que servirà d'aparador a les entitats del municipi. El Mercat de Santa Llúcia l'organitza l'Ajuntament d'Amposta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Campanya ‘Tu tens la clau del Nadal'

Paral·lelament al Mercat de Santa Llúcia, també se celebraran diferents actes, com la inauguració de les cortines d'accés al carrer Major i Corsini, a les 12 del migdia. En aquesta edició les cortines estan ambientades en la temàtica ‘Tu tens la clau del Nadal', que també segueixen els comerços de A la vora. La cortina ha estat confeccionada per APASA, la Residència d'Avis i el Club Social de les Malalties Mentals.

D'altra banda, també es realitzaran dos tallers infantils al carrer Nou i la celebració dels 70 anys dels gegants d'Amposta, a les 12 hores a la plaça de l'Ajuntament.


El Mercat de Santa Llúcia d’Amposta tindrà més de 50 parades | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info