CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

El Mercat Municipal, epicentre de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Tallers per a totes les edats, un sorteig i un regal per qui aposti pels envasos reutilitzables són algunes de les activitats programades, del 20 al 28 de novembre

etiquetes   noticies, ciutat, medi ambient, mercat municipal, amposta

18/11/2021

El Mercat Municipal, epicentre de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus | Amposta.info


El Mercat Municipal serà enguany l'epicentre de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Amb la voluntat de reduir els residus que es generen a l'hora de fer la compra, però també per sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre la problemàtica, del 20 al 28 de novembre s'han organitzat diferents activitats per fomentar la sostenibilitat a Amposta.

Durant tota la setmana, les persones que vagin a comprar al mercat amb els seus propis envasos reutilitzables —amb un cabàs, bossa o tàper, entre altres— rebran una bossa de regal, a més d'entrar en el sorteig d'una cistella. A banda, el dissabte 27 hi haurà un taller d'instruments musicals fets amb materials reciclats i un tast d'aigües envasades i de l'aixeta, tot a l'Espai Gastronòmic. Com els altres anys, des de les xarxes socials de l'Ajuntament també es compartiran diferents píndoles per conscienciar a la ciutadania i recomanar bones pràctiques per reduir la quantitat de residus generats.

La Setmana Europea de Prevenció de Residus neix d'un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. A Amposta, compta amb el suport de l'Associació de Venedors del Mercat, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, la marca Amposta Delta de l'Ebre i la campanya per millorar la ciutat, Cuidem Amposta.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info