SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Maria Climent, Premi Amposta 2019

El guardó vol reconèixer l’autora ampostina després de l’èxit assolit en la publicació de la seva òpera prima, Gina. Keila Garcia ha estat reconeguda amb la l’accèssit del Premi Amposta

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, premi amposta

25/2/2020

Maria Climent, Premi Amposta 2019 | Amposta.info


L'escriptora ampostina Maria Climent, que a l'octubre del 2019 va publicar la seva òpera prima Gina, ha estat reconeguda amb el Premi Amposta 2019. El jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la capital del Montsià, li han reconegut així l'èxit assolit amb el seu primer llibre, editat en català per L'Altra Editorial i en castellà per l'editorial Alfaguara.

Des que Gina va arribar a les llibres s'ha convertit en un dels títols de ficció més venuts a tot el país, ha rebut nombroses crítiques positives i la seva autora ha aparegut en entrevistes i reportatges a mitjans d'àmbit territorial i d'àmbit nacional. Nascuda l'any 1985 a Amposta, Maria Climent és traductora de professió i té la seva pròpia empresa de serveis de social media i generació de continguts. A més, col·labora com a redactora al digital cultural Catorze.cat, on té una secció d'articles setmanal. A Gina, Climent ens apropa a la història d'una jove diagnosticada amb esclerosi múltiple, que s'ha d'enfrontar a la malaltia mentre pren decisions vitals, carregada d'humor i ironia.

D'altra banda, i també en reconeixement del seu talent musical i el ressò del seu pas pel programa La Voz, el jurat del Premi ha decidit atorgar-li l'accèssit a Keila Garcia Pitarch. Keila ha estudiat el violoncel i també toca la guitarra i l'ukelele de forma autodidàctica. La seva interpretació en veu i violoncel de ‘Lost on you', d'LP, li va permetre l'accés a La Voz i va ser mereixedora de lloances per part del jurat.


Entrega Premi Amposta

L'acte d'entrega dels premis serà el proper 27 de març a les 21 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Amposta. El Premi Amposta reconeix a les persones i entitats que durant l'any anterior han treballat per tenir una projecció destacada.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info