SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa

Loteria solidāria amb el projecte Emma, per a la investigaciķ del cāncer de mama

La loteria s’ha presentat aquesta tarda a la Bruixa del Riu, l’administraciķ de loteria nē 2 d’Amposta

etiquetes   noticies, societat, solidaritat, amposta

17/9/2020

Loteria solidāria amb el projecte Emma, per a la investigaciķ del cāncer de mama | Amposta.info La presentaciķ s'ha fet aquesta tarda a la Bruixa del Riu


El projecte Emma, que impulsen investigadors del territori en la recerca biomčdica contra el cāncer de mama, ha presentat una nova iniciativa per recaptar fons. Si la setmana passada es presentava el torrķ solidari, avui s'ha fet la presentaciķ de la loteria solidāria.

Per fer-la possible, s'ha comptat amb la participaciķ d'Agustí Centelles, propietari de la Bruixa del Riu, de l'administraciķ de loteria nē 2 d'Amposta i de Rafel Duran, gerent de l'empresa d'arts grāfiques ampostina Pixpress.

El número solidari és el 66.203 i es poden adquirir participacions aun preu de 3€, dels quals 2€ participen al sorteig extraordinari de Nadal de Loteria Nacional i 1 € es destina íntegrament al projecte Emma.

Aquelles entitats i comerįos que vulguin colˇlaborar en el projecte venent participacions de loteria, poden fer-ho contactant per correu electrōnic al emma.ebre.ics@gencat.cat o per telčfon a 977 51 92 27 i 977 51 91 04.


Loteria solidāria amb el projecte Emma, per a la investigaciķ del cāncer de mama | Amposta.info


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info