AMPOSTA FAS GOIG

Lluitar contra els delictes medioambientals

Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guardia Civil i Agents Rurals creen un grup de treball per lluitar contra els abocaments incontrolats de deixalles a l’entorn natural i sancionar totes aquelles persones que facin aquesta pràctica

etiquetes   noticies, ciutat, medi ambient, amposta

27/4/2022

 Lluitar contra els delictes medioambientals | Amposta.info La reunió ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament d’Amposta


Acabar amb els abocaments incontrolats de deixalles i voluminosos a l'entorn natural. Aquest és el principal objectiu del grup de treball que tot just acaben de crear els diferents cossos de seguretat que tenen competències en delictes ambientals a Amposta. La voluntat és treballar de forma coordinada per lluitar contra els abocaments de voluminosos i deixalles que els darrers mesos hi hagut al terme d'Amposta.

Dilluns al matí, l'alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, juntament amb el regidor de Governació, Ramon Bel, i la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, es van reunir amb representants de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, el Seprona (Guàrdia Civil) i els Agents Rurals per posar en marxa aquest grup de treball i poder començar els primers operatius coordinats per poder perseguir aquestes infraccions.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va valorar molt positivament aquesta reunió i va assenyalar de la importància que tots els agents implicats i amb competències puguin lluitar contra aquests abocaments. "Hem generat una coordinació d'operaris i de gestió d'expedients per tal de perseguir infraccions cada poc menys comprensibles", afegeix.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info