CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

La Lira Ampostina presenta una nova temporada de concerts Amposta de Banda a Banda

Més de seixanta bandes de música han participat amb els dinou anys d’història, del cicle Amposta de Banda a Banda

etiquetes   cultura, musica, amposta, lira ampostina, amposta de banda a banda

20/1/2020

La Lira Ampostina presenta una nova temporada de concerts Amposta de Banda a Banda | Amposta.info La Banda Simfònica de l’Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de La Ribera serà l’encarregada d’encetar el cicle


A les terres de l'Ebre hi ha un grup nombrós d'amics i simpatitzants de la música de banda que als quals la societat musical La Lira Ampostina dóna una oferta diferent. La tardor del 2001, La Lira s'endinsava en una nova proposta de promoció de la cultura musical dintre de la Societat. L'objectiu no era altre que donar a conèixer, de manera directa i propera, la música de banda que es feia a fora. Es tractava, així, de poder escoltar altres alternatives a la cultura de banda a les Terres de l'Ebre per poder intercanviar coneixements, viure noves vivències, captar altres maneres de fer música i, en definitiva, aprendre.

Per aconseguir-ho hem gaudit aquestes dinou temporades de prestigioses formacions d'arreu de l'Estat. Com no podia ser d'altra manera, el País Valencià ha estat referència obligada per la seua important cultura i tradició en el món de les bandes, molt desenvolupada tant a nivell organitzatiu com social.

La comissió organitzadora del Cicle sempre ha mirat de programar màxima qualitat musical per a satisfer la demanda de la gent de les nostres terres, buscant any darrera any, les agrupacions amb més projecció i amb més cartell del moment. Val a dir que, totes les formacions han mostrat bona predisposició, donant suport al projecte i interessant-se amb antelació per a participar en futures edicions, un fet que omple d'orgull i encoratja als organitzadors a continuar endavant amb el convenciment que, els objectius es compleixen i el cicle de concerts Amposta de Banda a Banda, és una realitat coneguda i molt valorada arreu del país.

Les grans empreses no es fan soles, per la qual cosa cal donar les gràcies a totes les persones que des del seu àmbit de treball col·laboren en el projecte. La Lira Ampostina agraeix els esforços realitzats per totes les bandes participants i els seus directors, pels voluntaris, els patrocinadors, les administracions públiques i, en especial, el públic assistent.


Programa

 • Dissabte, 25 de gener
  Banda Simfònica de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de La Ribera (València). Director: David Moltó Romero .

 • Dissabte, 29 de febrer
  Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana Directora: Inma Mateu Fortuño.

 • Dissabte, 28 de març
  Banda Simfònica de l'Associació Unió Musical de Lleida Director: Esteve Espinosa García 

 • Dijous Sant, 9 d'abril
  Banda de la Societat Musical “La Lira Ampostina” Director: Octavi Ruiz i Gisbert


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info