Eports Ample de Banda i Internet

Laura Guarch estrenarà el seu nou treball al Cicle de Música Ciutat d'Amposta

La cantant i compositora d’Ulldecona presentarà Nàufrags a l’auditori de la Unió Filharmònica el proper dissabte 19 de desembre

etiquetes   noticies, cultura, musica, unio filharmonica, amposta

11/12/2020

Laura Guarch estrenarà el seu nou treball al Cicle de Música Ciutat d’Amposta | Amposta.info


El proper dissabte 19 de desembre a les 20h, Laura Guarch i Chris Murphy presentaran en primícia la música inèdita de Guarch a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, dins del 26è Cicle de Música Ciutat d'Amposta. Chris Murphy i Laura Guarch preparen un directe de sonoritat èpica: la veu poderosa, màgica i versàtil de Guarch embolcallada entre sintetitzadors, teclats i beats de percussió electrònica creats per Murphy.


Estrena de Nàufrags

L'auditori de la Fila acollirà l'estrena de l'últim treball de la cantant i compositora ulldeconenca, Nàufrags, una immersió poètica en la transformació i la pèrdua és el record encara proper de quan la vida vibrava en una altra freqüència i les campanes que toquen alerta perquè, de moltes maneres, ens estem ofegant. Sonoritat envolvent, riquíssimes textures i ritmes amalgamats. El protagonisme se l’enduen les veus, que com sirenes, ens transporten en un viatge sonor pel mar.

Nàufrags està produïda per la mateixa Laura Guarch braç a braç amb el ultiinstrumentista, compositor i productor Chris Murphy a Londres. Sons de sintetitzador i percussió electrònica conviuen amb instruments acústics de gran dinamisme i expressivitat: la bateria de Ben G. Brown, la línia de baix de Paul Reynolds i la part de piano interpretada per la mateixa Guarch en directa inspiració i admiració per la sonoritat de Clara Peya.

Les entrades al concert tenen un preu de 5 euros (4 euros amb el Carnet Jove) i gratuït per als socis de la Fila i es poden reservar a www.lafila.cat/ciclemusica2020


Laura Guarch (Ulldecona, 1988)

Cantant, compositora, multiinstrumentista, creadora interdisciplinar i pedagoga musical. Ha viscut els darrers anys a Londres, on ha creat diferents composicions per encàrrec per a teatre immersiu i contemporani, projectes comunitaris i comissions artístiques, a més de treballar com a vocalista en formacions a cappella i cors professionals de música moderna.

Va estudiar piano clàssic i clarinet al Conservatori de Tortosa, es va graduar a l’ESMUC, va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day i el seu espectacle Street Vocals l’ha portat a actuar repetidament en festivals a Alemanya, Suïssa, Liechtenstein, el Regne Unit, la República Txeca i Montenegro.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info