AMPOSTA FAS GOIG

Laura Guarch captiva al públic amb la seua proposta de poc còsmic

Boira, Fleeting Light o Nàufrags, van ser alguns dels temes que va interpretar la cantant d’Ulldecona i el multiinstrumentista Chris Murphy

etiquetes   musica, cultura, unio filharmonica, cicle musica ciutat amposta, amposta

21/12/2020

Laura Guarch captiva al públic amb la seua proposta de poc còsmic  | Amposta.info


Aquest passat dissabte, l'auditori de la Unió Filharmònia d’Ampota va acollir el tercer dels concerts del 26è Cicle de Música Ciutat d'Amposta. La cantant i compositora d'Ulldecona, Laura Guarch, acompanyada del multiinstrumentista Chris Murphy, van captivar al públic assistent amb la seua proposta avantguardista, que combina sons de sintetitzadors i la potent veu de la Laura.

Boira, Fleeting Light o Nàufrags, van ser alguns dels temes que va interpretar la parella de músics establerts a Londres. Precisament l'auditori de la Fila va ser el lloc escollit per a estrenar Nàufrags, l'últim senzill de Laura, amb el que la cantautora metaforitza, tot dotant-la de poesia, la situació que va provocar el confinament, deixant "ciutats silenciades", i els seus habitants com dos nàufrags, que es miren "sense dir res, des del balcó d’una casa tancada".

Amb aquest concert, el Cicle tanca la programació de desembre i s'atura fins al mes de gener. Una programació que ha patit ajornaments i canvis a causa de la situació sanitària i que molt probablement també es tornen a produir als concerts previstos al mes de gener. De moment, el concert que Keila havia de fer el dia 9 de gener s'ajorna. Les restriccions de mobilitat fa que els músics que acompanyen a la cantant ampostina no puguin assistir als assajos. Si no hi ha cap canvi, el dissabte 16 de gener està previst el concert a càrrec del grup de jazz Steam Quintet i està pendent de nova data el concert a càrrec d'Ubaldo.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info