Eports Ample de Banda i Internet

La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016

L’intens fred de dissabte la tarda no va acovardir els més de 400 corredors que van participar en la segona edició de la Cursa solidària Sant Silvestre.

2/1/2017

La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 | Amposta.info


L'intens fred de dissabte la tarda no va acovardir els més de 400 corredors que van participar en la segona edició de la Cursa solidària Sant Silvestre.

Quan passaven cinc minuts de les cinc de la tarda, es donava el tret de sortida de la cursa des de la pilastra del pont de la riba esquerra del riu Ebre. Quasi cinc quilòmetres eren el que separava als corredors de la línia de meta, que es va situar a la plaça de l'Ajuntament.

Gran part dels participants van córrer disfressats, tradició que comparteixen la major part de les curses Sant Silvestre, així el nombrós públic que va seguir la prova al llarg del recorregut, va poder gaudir de la imaginació i originalitat de moltes de les disfresses dels corredors.

El primer classificat en categoria masculina va ser Luisma Mas, seguit de Ramon Pons i José Maria Lluís. En dones, la primera a creuar la línia de meta va ser Rut Fatsini. Carla Rallo i Carme Torta van arribar en segon i tercer lloc, respectivament.

També va haver-hi premi per a les tres millors disfresses, el primer se'l van emportar els xiquets del Benjamí del Futbol Sala Amposta, que anaven disfressats de rens. Els pollets i les gallines van quedar en segon lloc i els carrolls de raïm van guanyar el tercer premi.

Després de l'entrega de premis, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va fer entrega a la presidenta de Creu Roja Amposta, Tere Reche, d'un xec per l'import de la recaptació de les inscripcions a la cursa, 1.242 euros que aniran destinats a adquirir joguines per als xiquets i xiquetes de famílies amb pocs recursos de la ciutat.

Organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Amposta, Ultra-Runners i Sport Salut i amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja Amposta, la segona edició consolida la Cursa de Sant Silvestre com una cita que no pot faltar al calendari d'activitats nadalenques de la capital del Montsià.


La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016 La Sant Silvestre torna a omplir de corredors els principals carrers de la ciutat per acomiadar el 2016


Més fotos:

II Cursa solidària Sant Silvestre Amposta 2016 - Sortida

II Cursa solidària Sant Silvestre Amposta 2016 - Recorregut i podis 


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info