EbreActiu, revista d´oci actiu

La Policia Local crea una unitat ciclista

Està orientada a desenvolupar les seus funcions de proximitat, millorar la interacció amb la comunitat, el teixit comercial i el turisme de la ciutat

5/4/2018

La Policia Local crea una unitat ciclista | Amposta.info


La Policia Local d'Amposta amplia la seva prestació de servei amb una unitat ciclista orientada a desenvolupar les seves funcions de proximitat, millorar la interacció amb la comunitat, i el teixit comercial i turístic de la ciutat.

Aquests dies de Setmana Santa s'ha inciat el servei als nuclis turístics al Poblenou del Delta i la Urbanització Eucaliptus, però serà una unitat que s'adaptarà a la demanda de servei de cada època de l'any, els policies es desplaçaran amb dues bicicletes mountain bike per poder arribar millor a tot el territori del terme municipal.

La incorporació de dues vacants que existien a la plantilla durant aquest mes de març i l'adquisició del material necessari ha fet possible plantejar aquest nou servei, que en un principi estarà integrat en el servei ordinari i que comptarà a partir d'aquesta setmana amb dos agents que patrullaran amb bicicleta.

Amb aquesta reestructuració es disposarà d'altres eines i sistemes de patrullatge que faran més efectiva la proximitat amb la ciutadania.

Entre les seves funcions els agents d'aquesta unitat, vigilaran els espais públics i faran servei de proximitat a les zones comercials, parcs, zones turístiques, zones de vianants i zones escolars, on vetllaran pel compliment de les ordenances municipals, la vigilància del trànsit, reeducant i controlant també que els ciclistes respectin la normativa que els afecta.

A banda de la millora del servei que presta la Policia Local d'Amposta, el servei va en la línia de la eficiència pel que fa a la reducció de la despesa econòmica respecte als vehicles a motor i en la sensibilització respecte a l'entorn, utilitzant la bicicleta com a transport alternatiu i més sostenible a nivell mediambiental.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info