CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

La jugadora d'escacs Anna Muzychuk visitarà Amposta

Serà aquest mes de maig quan oferirà unes simultànies d’escacs a la nostra ciutat

5/4/2018

La jugadora d’escacs Anna Muzychuk visitarà Amposta | Amposta.infoEl pròxim 5 de maig, l'actual campiona d'Europa d'escacs femenins, Anna Muzychuk, oferirà unes simultànies d'escacs a la nostra ciutat.

L'activitat, co-organitzada pel Club Escacs Amposta, tindrà lloc a la plaça Ramon Berenguer IV i el club ampostí disposarà de 15 taulers dels 30 previstos per a aquestes simultànies. Aquest és un dels actes de celebració del 70è aniversari que enguany celebra el Club Escacs Amposta.

La ucraïnesa Anna Muzychuk va aconseguir el títol de Mestra Internacional el 2007 i el de Gran Mestra el 2012. Des de 2004 fins a 2014 va jugar representant Eslovènia. És la quarta dona, després de Judit Polgar, Humpy Koneru i Hou Yifan, que ha passat dels 2600 punts d'Elo, amb 2606 punts el juliol de 2012. Muzychuk va guanyar el 2016 el Campionat de ràpides d'Escacs i el Campionat Mundial de Blitz d'Escacs, ambdós en la categoria de dones.

És activista per la igualtat de la dona en l'esport i el desembre de 2017 es va negar a participar en el Campionat del Món d'Escacs Ràpid i Llampec a Riad (Aràbia Saudita) perquè no volia estar "on a les dones se'ls tracta com a ciutadanes de segona".


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info