SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La Fira de Mostres rep més de 50.000 visites

La Gala del Comerç i l’entrega de premis a l’excel·lència a l’estudi, dos dels actes destacats del programa de fires

11/12/2017

La Fira de Mostres rep més de 50.000 visites | Amposta.info L'ampostí Joan Cercós, va ser l’encarregat d’inaugurar la Fira


La 57a edició de la Fira de Mostres d'Amposta va tancar portes diumenge 10 amb èxit de visites. Des del dimecres 6 i durant 5 dies, la mostra multisectorial de la capital del Montsià va rebre més de 50.000 visites, una xifra que l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha qualificat “d'èxit”. “Es demostra la capacitat que té aquesta fira d'oferir una mostra de productes i serveis interessants per als usuaris”, assenyala l'alcalde, tot afegint que “també és demostra l'encert en què la fira sigui d'accés gratuït”.

La Fira va obrir portes el dimecres 6 de desembre. L'ampostí Joan Cercós, una persona molt vinculada al món de la pagesia i que va ser representant de la secció arrossaire del sindicat Unió de Pagesos, va ser l'encarregat d'inaugurar la mostra. Cercós va fer un discurs en què va posar en valor, entre altres coses, com la Fira de Mostres ha col·laborat al llarg dels anys en la evolució tecnològica de la pagesia.

La Gala del Comerç

Una de les novetats del programa de la Fira de Mostres va ser la celebració de la primera Gala de Comerç, un esdeveniment coorganitzat per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal d'Amposta, la Federació de Comerç d'Amposta (FECOAM), l'Associació de Venedors del Mercat i l'Associació de Restauradors d'Amposta. En el marc d'aquest acte es va fer reconeixement a aquells comerços que els anys 2016 i 2017 van complir 25 i 50 anys de trajectòria. També a aquelles parades del Mercat Municipal que porten 2 i 3 generacions al darrera. Finalment, també es va homenatjar comerços de la ciutat amb un trajectòria al darrera.

En el marc de Fira Amposta també es va fer entrega dels Premis a l'excel·lència als estudis, que enguany van rebre 121 alumnes. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, va ser l'encarregada de presidir aquest acte. Abans, Forcadell va fer una visita a la Fira. Altres actes destacats de la Fira de Mostres d'enguany va ser la presentació de la nova uniformitat de la Policia Local i de la futura unitat canina del cos policial. També una xerrada sobre l'estratègia fitosanitària en l'arròs i una altra sobre la Reserva de la Biosfera i l'encaix del bou a la Catalunya del segle XXI. El programa es va complementar amb tallers i activitats infantils i diverses demostracions a la pista eqüestre.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info