CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

La Diputació de Tarragona arranjarà la carretera TV-3408 entre Amposta i la Ràpita

Les obres de condicionament, que inclouen una nova rotonda que donarà sortida per la TV-3406 cap a la N-340 i cap a Sant Jaume d’Enveja, tenen un pressupost de 2,7 MEUR

14/2/2018

La Diputació de Tarragona arranjarà la carretera TV-3408 entre Amposta i la Ràpita | Amposta.info


Les obres consistiran en el condicionament de la carretera TV-3408 entre el punt quilomètric 0+700, just a la sortida d'Amposta, i el punt quilomètric 7+480, cruïlla existent amb la carretera TV-3406. La longitud total del tram és de 6.780 metres. El projecte compta amb un pressupost d'execució inicial de 2.717.460,73 euros.

L'actuació comportarà l'ampliació de la calçada actual fins aconseguir una amplada de 6 metres i dos vorals laterals d'1 metre cadascun. Està previst fer només modificacions de la rasant per tal de millorar el perfil actual de la calçada, atès que avui en dia ja disposa d'unes bones característiques geomètriques.

Al tram final de la via, que coincideix amb l'encreuament amb la carretera TV-3406, es construirà una rotonda que donarà sortida per la TV-3406 cap a la N-340 i cap a Sant Jaume d'Enveja. La nova rotonda, que també donarà sortida cap a Sant Carles de la Ràpita per la TV-3408, permetrà resoldre les problemes de funcionalitat de la intersecció existent i ordenar l'increment de trànsit aportant més seguretat.

Amb l'objectiu de millorar la seguretat viària també s'ha previst col·locar una barrera de protecció a tot el costat dret de la carretera per tal de protegir el trànsit de possibles caigudes al canal situat a una distància d'entre 3 i 5 metres. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants. Finalment, es reposaran els serveis afectats i es reconstruiran les instal·lacions de reg que quedin alterades per les obres.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info