AMPOSTA FAS GOIG

Keila Garcia tancarà les Festes Majors amb un concert gratuït

Serà el diumenge 18 d’agost a la plaça de l’Ajuntament

28/2/2019

Keila Garcia tancarà les Festes Majors amb un concert gratuït | Amposta.info La cantant ampostina durant una actuació. Foto: Jacinto Pagà


La cantant ampostina Keila Garcia, participant fins la passada setmana al programa d'Atresmedia, «La Voz», tancarà les Festes Majors d'enguany amb un concert gratuït el diumenge 18 d'agost a la plaça de l'Ajuntament.

Keila va ser expulsada del programa La Voz aquest passat dimarts, un fet que va indignar a milers d'usuaris a les xarxes socials. El nom de la cantant ampostina es va convertir en «trending topic» a Twitter.

Va ser el 7 de gener quan Keila va aparèixer a l'escenari del programa amb el violoncel que toca des de els 6 anys i va interpretar amb els ulls tancats el tema Lost on You, deixant bocabadats als coachs del programa, tant Luis Fonsi, com Pablo Lopez, Paulina Rubio i Antonio Orozco van fer girar les seves butaquès per poder barallar-se per emportar-se l'ampostina al seu equip . Tot i els elogis de la resta de coachs, Keila va elegir a Pablo López per proximitat com a music i compositor.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info