CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Joves de les Terres de l'Ebre creen aplicació mòbil

Els ebrencs Anna Noé i Manel Navarro es van aventurar a crear una aplicació mòbil inventada per ells fa més de dos anys

etiquetes   amposta, economia, joves, ciutat

18/12/2019

Joves de les Terres de l’Ebre creen aplicació mòbil | Amposta.info


Tot va començar, fa 10 anys quan Anna Noé va tenir la idea, però no ha sigut fins ara que no ha tingut la capacitat ni el temps per poder-la dur a terme. A més, necessitava algú que es dediqués a fer tot el que no fos programar i això ho ha fet gràcies a la seva parella, Manel Navarro. Per tant, passat l'estiu de l'any 2017 es van animar, un cop posats a viure junts, a fer realitat aquesta idea de fa 10 anys.

Ella, ampostina de 27 anys, matemàtica, informàtica que treballa a Indra fent l'aplicació de “CaixaBank” per a iOS. Ell, tortosí de 35 anys, administratiu superior. Segons han explicat entre rialles, tot el temps que tenen li dediquen a l'aplicació, «és el nostre fill virtual», explicaven.

Des de fa uns anys cap aquí, ens estem acostumant cada cop més a comunicar-nos amb emoticones. Ja sigui per expressar un sentiment, un desig o representar algun objecte. Aquí recau la essència d'aquest joc que es diu: “ADIVINA CON EMOTICONOS”.

L'aplicació que han creat és un joc de taula online on sempre competeixes contra un rival real amb l'objectiu d'aconseguir les 6 emoticones i respondre la pregunta final abans que el teu contrincant. Les emoticones que s'han d'aconseguir es divideixen amb aquestes categories: jocs, pel·lícules, música, dites populars, escriptura i televisió. Per aconseguir-les, tires el dau al tauler i et mous a la casella corresponent. En funció d'aquesta, es formula una pregunta amb emoticones i el jugador l'ha de respondre. Dins de les categories també ens podem trobar amb diferents mini jocs amb emoticones.

Dins de l'aplicació es pot jugar amb rivals aleatoris però també es poden afegir amics per a competir contra ells. També hi ha estadístiques i així com una puntuació als rànquings. Hi ha tres rànquings, amb amics, general i setmanal. Aquest últim recompensat per als tres millors. També disposa d'una bústia de suggeriments on poder enviar les preguntes que seran analitzades i recompensades si s'accepten al joc.

Anna i Manel explicaven que tenen moltes idees encara per implementar, també estan millorant l'aspecte visual i el contingut en totes les categories. Això just acaba de començar!

Adivina con emoticonos és una aplicació gratuïta per a totes les edats, on pots passar una bona estona divertida utilitzant l'enginy. Està disponible per a iOS i Android. Per a la seva descàrrega accediu a: https://n2-dev.com/adivinaConEmoticonos.html

Esperem que us animeu i la proveu, ens veiem al rànquing!


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info