Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

MontsiÓ Jove organitza a Amposta un curs de drons

Amposta acollirÓ el primer curs de drons que sĺorganitza des dels Serveis Comarcals de Joventut del MontsiÓ

2/6/2017

MontsiÓ Jove organitza a Amposta un curs de drons | Amposta.info El curs estÓ adrešat a joves d’entre 14 a 29 anys. 


Durant el mes de juliol, Amposta acollirÓ el primer curs de drons que s'organitza des dels Serveis Comarcals de Joventut del MontsiÓ. Aquesta formaciˇ es planteja davant l'interŔs demostrat pels usuaris pel que fa a l'˙s d'aquests tipus d'aparells, juntament amb la creixent importÓncia dels drons dins de moltes empreses i les poques formacions que d'aquesta temÓtica es troben al nostre territori.

╔s cert que, cada cop mÚs, els drons han passat de ser aparells d'entreteniment i joc a instruments de treball. ╔s per tots conegut l'˙s que se'n vol fer dels drons a la logÝstica, en concret el lliurament de paquets per l'empresa Amazon, o la notÝcia dels drons d'Endesa per revisar l'estesa elŔctrica, per˛ el cert Ús que la utilitat d'aquesta tecnologia pot arribar a ser molt Ómplia: venda i reparaciˇ, fotografia i cine, agricultura, primers auxilis en medicina, publicitat o construcciˇ, entre d'altres.

La Xarxa d'Informaciˇ Juvenil źMontsiÓ Jove╗ aposta per aquest tipus de formaciˇ ˙til, que dona l'oportunitat al jove d'adquirir nous coneixements d'un Ómbit tecnol˛gic en expansiˇ, amb un curs amŔ i entretingut.

Aquesta formaciˇ sobre drons tindrÓ una durada total de 20 hores, repartides entre els dies 17 a 21 de juliol i es tractarÓ tant temes te˛rics com prÓctics de construcciˇ d'un aparell i de pilotatge. Les inscripcions ja estan obertes i el preu de la formaciˇ Ús de 49,45 Ç. Les places sˇn limitades. Les persones interessades poden formalitzar la inscripciˇ adrešant-se al Consell Comarcal del MontsiÓ, a l'Oficina Jove o als Punts d'Informaciˇ Juvenil dels ajuntaments de la comarca.


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info