AMPOSTA FAS GOIG

Joventut Amposta programa la segona edició de les Píndoles Alternatives amb cinc noves formacions

Alimentació, tecnologia, art i sexualitat, les temàtiques protagonistes, des del febrer fins a l’abril

etiquetes   noticies, ciutat, joves, amposta

15/2/2021

Joventut Amposta programa la segona edició de les Píndoles Alternatives amb cinc noves formacions | Amposta.info


Joventut Amposta presenta cinc noves Píndoles Alternatives adreçades a joves d'entre 16 i 29 anys. Alimentació saludable, realitat augmentada, fotografia per Instagram, cal·ligrafia amb pinzell o la sexualitat són les disciplines formatives que ofereix enguany el projecte. L'objectiu, desenvolupat entre els mesos de febrer i maig, és acostar al jovent d'Amposta nous hobbies i passions i desenvolupar habilitats personals i socials, tot en un àmbit relaxat. "Nosaltres entenem aquest projecte com un camí que s'anirà traçant en funció de les demandes i necessitats que ens plantegin les persones joves", apunta Carla Bonfill, regidora de Joventut i Participació Ciutadana. Els tallers tenen lloc, majoritàriament, al casal municipal i complint sempre les recomanacions de seguretat.

El primer dels tallers, que es realitzarà aquest dijous 18 de febrer, serà sobre Alimentació Saludable, a càrrec de Rosa Bayerri, d'Orgànic Centre Nutricional i abordarà les bases actualitzades de l'alimentació saludable. A més a més, també es tractaran algunes de les malalties que es troben estretament relacionades amb el nostre estil de vida. El següent taller, previst pel 4 de març, ofereix l'oportunitat d'aprendre a utilitzar la Realitat Augmentada (VR) i crear dissenys propis. VAG mostrarà als joves com aprendre a crear un History Board, elements 3D i donarà un tast de programació amb l'app VR.

La tercera proposta, en canvi, consistirà en un taller sobre fotografia per a Instagram, l'11 de març. Amb l'ús dels smartphones, Xavi Drago (Abanik Estudi) ensenyarà els paràmetres bàsics de la fotografia als participants, així com les directrius per desenvolupar un estil propi. Anna Pla, encarregada del quart taller del projecte, oferirà un taller d'iniciació a la cal·ligrafia amb pinzell rodó, per totes i tots aquells qui vulguin iniciar-se en el món d'aquesta disciplina, tinguin experiència o no. Les Píndoles es tancaran amb un taller sobre sexualitat a càrrec d'Anna Miravete el 15 d'abril. En aquest espai es parlarà sobre el consentiment, els límits, del plaer i de com construir relacions sexoafectives des del respecte i de com detectar situacions d'abús o violència.

Amposta Jove ofereix una tria de tallers diversos, "basada en funció de dos criteris: d'una banda en la informació que tenim dels interessos de les persones joves d'Amposta, que hem anat recollint en forma d'enquestes aquest últim any i també amb el Pla Local de Joventut, i de l'altra, en altres espais joves que tenen una trajectòria de programació i activitats adreçades a joves en els quals ens inspirem", explica Bonfill.

Les inscripcions als tastos introductoris a les propostes d'aprenentatge s'han de fer telemàticament amb un formulari web. Tots els cursos tenen un preu en funció del contingut i dels materials que s'utilitzaran i l'aforament estarà limitat a les recomanacions de seguretat i higiene establertes amb la nova normalitat.


Font: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info