Eports Ample de Banda i Internet

Jornada de portes obertes al Parc del Mussol d'Amposta

L’associació Aula i Natura organitza, el dissabte 20 d’abril visites guiades a aquest espai municipal natural de la ciutat d’Amposta, que es complementaran amb diferents activitats per a tota mena de públic

etiquetes   noticies, ciutat, natura, parc mussol, amposta

17/4/2024

Jornada de portes obertes al Parc del Mussol d’Amposta | Amposta.info


Aquest dissabte 20 d'abril, l'associació Aula i Natura, gestora del Parc del Mussol, organitza una jornada de portes en aquest espai municipal natural de la ciutat.

Hi haurà visites guiades en dos torns, el primer a les 10 del matí i el segon a les 12 h. A part de les visites, també s'han programat diferents activitats, com la construcció d'un hotel gegant per a insectes, que pretén ser el més gran de les Terres de l'Ebre o treballs manuals per als més petits, entre altres.

El Parc del Mussol està ubicat al camí vell de Masdenverge, l'antic abocador municipal Espai destinat a la divulgació, protecció i estudi del medi ambient. "Microreserva intensiva per a la biodiversitat".

Ubicada al camí vell de Masdenverge, aquesta finca municipal de 6 ha, s'utilitzava com abocador il·legal de brossa. L'any 2022, l'Ajuntament d'Amposta va tancar un acord de custòdia durant 20 anys amb Aula i Natura, associació que des de llavors ha actuat per regenerar la biodiversitat de l'espai i facilitar el retorn de les espècies autòctones, convertint-lo així, en una base per a la investigació i divulgació del medi natural.

Adjacent al parc, a més de la seu d'Aula i Natura, hi ha una aula-taller de 300 m2 i instal·lacions per a estades d’investigadors i voluntaris, on es programen cursos de formació, xerrades i altres activitats pròpies però, tant el parc com les instal·lacions, estan disponibles per a altres institucions, centres d’investigació, associacions i persones que vulguin fer-hi tasques en sintonia amb la finalitat del parc.Eports Ample de Banda i InternetPer: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info