CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Un joc de formes geomètriques, protagonista del cartell de Festes Majors

És obra de l’exalumne de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta, Guillem Gasparin

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, festes

11/7/2022

Un joc de formes geomètriques, protagonista del cartell de Festes Majors | Amposta.info El cartell és obra de l'exalumne de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta, Guillem Gasparin


Formes geomètriques en colors pastel conformen el cartell de Festes Majors d'Amposta 2022, obra de l'ex estudiant de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (ESARDI), Guillem Gasparin. "En aquest joc geomètric he volgut destacar la forma de l'arc perquè el podem trobar en diferents ubicacions d'Amposta. Si us fixeu, està present en les finestres del Pont Penjant i dels campanars, en l'arc de l'Ajuntament o, més abstractament, en la forma posterior dels carros de l'arròs", explicava l'autor, qui concretava que, en aquest cas, ha utilitzat una repetició geomètrica que, amb moviment, també pot representar les campanes de l'inici de festes o la música. Pel que fa als colors del cartell, Gasparin deia que ha optat per les tonalitats pastel. "Per a mi representen moviment, felicitat i la gent gaudint de les festes", tancava el dissenyador.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, reivindicava el fet que continuï sent l'alumnat d'Esardi els qui elaboren el cartell. "Que torni a ser un exalumne d'un centre educatiu com Esardi el creador d'un cartell tan important com el de Festes Majors fa que continuem generant aquelles sinergies que tant ens agraden com a Ajuntament i que acaben configurant una xarxa d'implicació ciutadana", argumentava Tomàs.

L'alcalde avançava que les Festes Majors d'Amposta recuperaran el format d'abans de la pandèmia: "Seran unes festes diverses i participatives, amb entrada gratuïta als actes, i on s'ocuparà els carrers de la ciutat per donar cobertura a la voluntat de compartir l'espai públic", reblava el batlle, qui afegia que "estem contents i satisfets de poder tirar endavant, després d'aquests 797 dies de pandèmia, unes festes majors referents i centrades en la recuperació de la vida social". Aquest any, les Festes Majors d'Amposta se celebraran del 12 al 21 d'agost.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info