AMPOSTA FAS GOIG

Itinerari sonor i musical pels paisatges del bosc i les aus de ribera

L’itinerari consistirà a realitzar un recorregut a peu pel camí de Sirga de la via verda, resseguint el camí de la riba dreta del riu Ebre, acompanyats de dos naturalistes ornitòlegs

etiquetes   noticies, natura, cultura, museu terres ebre, amposta, delta ebre, cami de sirga

16/9/2021

Itinerari sonor i musical pels paisatges del bosc i les aus de ribera | Amposta.info


El proper dissabte 18 de setembre el Museu de les Terres de l'Ebre ens proposen dur a terme un itinerari sonor i musical dels paisatges del bosc i les aus de ribera, activitat emmarcada en el cicle Ebre, Música & Patrimoni 2021, que enguany té com a eix temàtic els paisatges sonors.

L'itinerari consistirà a realitzar un recorregut a peu pel camí de Sirga de la via verda, resseguint el camí de la riba dreta del riu Ebre, acompanyats dels naturalistes ornitòlegs, Abel Julien i Ferran Latre, de l'Associació Aula i Natura, amb els quals identificarem el so de les aus més característiques (merles, rossinyols, tórtores, etc.) que podreu trobar al llarg de la ruta.

El recorregut culminarà en arribar a l'àrea de lleure de l'illa de Sapinya, amb l'actuació de diversos artistes, que ens oferiran la interpretació de peces de música inspirades en el cant de les aus. D'una banda, comptarem amb la presència i actuació de la clarinetista, Laia Haro, i d'altra amb l'interpretació del conjunt de flauta travessera i flautí, integrat per: Jesús Folch Garcia (flautí), Vicky Garcia Muñoz (flauta travessera), Tània Gil Cabanes (flauta travessera) i Elena Labordeta Valmaña (flautí).

Per poder participar en l'activitat, és necessari inscriure's prèviament a través del correu de contacte info@museuterresebre.cat indicant: el nom, cognoms, telèfon i DNI dels interessats. L'aforament previst és de 40 persones.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info