CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià estrena nova seu

Ahir dijous es va inaugurar la nova seu a l’Arxiu Comarcal del Montsià

etiquetes   noticies, cultura, amposta, entitats, montsia, institut estudis comarcals

12/11/2021

L’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià estrena nova seu | Amposta.info Imatge de la nova seu


Coincidint amb el seu 30è aniversari, l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià (IECM) va estrenar ahir dijous la seva nova seu, situada a l'Arxiu Comarcal.

Amb l'acord de cessió d'ús d'un espai dins l'Arxiu Comarcal a l'IECM, signat pels representants del Departament de Cultura, de l'Ajuntament d'Amposta i de l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià, es tanca un cicle que va començar l'any 2001 i que va influir en la ubicació de l'Arxiu Comarcal a Amposta.

Maria Josep Margalef, presidenta de l'IECM explicava: «Ha estat un camí llarg però ple de vida i resultats. Tenir la seu a l'Arxiu ens permetrà crear dinàmiques de treball i difusió d'estudis comarcals, establir ponts amb els altres centres d'estudis locals, engegar projectes aturats com el de la Secretaria de la Castellania d'Amposta i continuar contribuint al coneixement i difusió de la nostra història».

Durant l'acte d'inauguració de la nova seu de l'IECM també es va presentar el llibre del II Congrés de l'IECM sobre la Protohistòria al Montsià.


Font: Redacció

Foto: Ajuntament d’Amposta


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info