AMPOSTA FAS GOIG

Instal·len un hotel d'insectes al Parc dels Xiribecs

Els hotels d’insectes són utilitzats per molts insectes com a refugi, encara que assíduament els principals ocupants d’aquestes hotels son abelles i vespes solitàries que els utilitzen per a construir les seues cel·les per a desenvolupar la seua descendència

etiquetes   noticies, ciutat, medi ambient, sostenibilitat, amposta

8/3/2021

Instal·len un hotel d’insectes al Parc dels Xiribecs | Amposta.info


L'Associació Aula i Natura, per encàrrec de l'Ajuntament d'Amposta, ha instal·lat un hotel d'insectes i caixes nius per a ocells i ratpenats al Parc dels Xiribecs.

Són mesures per potenciar la diversitat urbana, per l’estat de conservació dels ecosistemes urbans i incentivar així els grups d’animals que poden incidir en el control biològic de plagues, la resiliència al canvi climàtic i l’increment de la biodiversitat autòctona. Espècies particularment vulnerables com ara les abelles solitàries s'hi poden instal·lar amb la finalitat de desenvolupar-se i reproduir-se en un espai tranquil i protegit. Es tracta d'una mesura pràctica i econòmica per a ajudar a la conservació dels insectes en perill d'extinció per la pràctica de l'agricultura i la desforestació. Moltes d'aquestes espècies juguen un paper destacat a l'ecosistema per la seva funció pol·linitzadora o per ser depredadors de paràsits nocius.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament d'Amposta


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info