Eports Ample de Banda i Internet

S'inicien les obres per millorar la xarxa de pluvials de la ciutat

El Pla Director de la Xarxa de Pluvials preveu actuacions en diferents carrers del municipi

29/5/2017

S’inicien les obres per millorar la xarxa de pluvials de la ciutat | Amposta.info Les obres han començat pel carrer Tarragona, encara que s’estendran per diferents punts de la ciutat


L’Ajuntament d’Amposta ha iniciat les obres per millorar la xarxa de pluvials del municipi. En una primera fase aquestes obres han començat pel carrer Tarragona, encara que s’estendran per diferents punts de la ciutat, unes actuacions que s’emmarquem dins del Pla Director de la Xarxa de Pluvials.

Amb aquest projecte es preveu reduir l’aigua que fins a l’actualitat corre pels carrers d’Amposta cada cop que plou, Adam Tomàs afirmava que «actualment més d’un 60% de l’aigua que plou es queda a la superfície, amb aquestes obres volem que es redueixi a poc més del 10%».

La idea amb aquesta obra al carrer Tarragona és recollir l’aigua que cau del barri del Grau i dirigir-la cap al canal, Adam Tomàs afirmava «el que no pot ser és que Amposta, un poble pel qual creua un canal, s’inundi cada vegada que cauen quatre gotes».

L’obra ha estat coordinada amb els veïns, ja que «sabem que comportarà molèsties, però era molt necessària per al poble» afirmava Adam Tomàs, ell mateix explicava que l’Ajuntament no es dedicarà a fer obres per arreglar els pluvials, sinó que cada cop que facin obres a un carrer els arreglaran.

Aquestes obres també serviran per millorar el clavegueram del municipi, ja que permeten detectar defectes en el subsòl, Adam Tomàs va comentar que «Amposta té una mancança de clavegueram, i en aquest tipus d’actuacions volem que això deixi de ser així».

Totes aquestes obres tenen un pressupost de 250.000 € i s’han pautat perquè siguin al mateix temps que les obres que es faran al Mercat.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info