Eports Ample de Banda i Internet

Ingressa novament a presó el lladre reincident detingut a Amposta en més de 50 ocasions des de 2019

La policia local el va tornar a arrestar dissabte per un robatori en un magatzem a la rodalia de la població

etiquetes   noticies, societat, amposta, seguretat

23/6/2021

Ingressa novament a presó el lladre reincident detingut a Amposta en més de 50 ocasions des de 2019 | Amposta.info Jutjats d’Amposta


La jutgessa de guàrdia d’Amposta ha enviat novament a la presó el lladre multireincident que actua a la població i que ha estat detingut en més de 50 ocasions des del passat 2019. L’home, de 41 anys, va ser arrestat dissabte per la policia local després de ser identificat com a presumpte autor d’un robatori el passat dimarts a un magatzem de la rodalia de la població després de forçar-ne la porta. Posat a disposició judicial aquest dilluns, la titular del jutjat número 2 d’Amposta va ordenar presó provisional, comunicada i sense fiança. Els Mossos van fer-se càrrec del seu trasllat al centre penitenciari de Mas d’Enric del Catllar. L’últim cop que va ingressar-hi, el passat 25 de març, va acabar-ne sortint al cap de pocs dies.

Tot i acumular una llista de més de 50 antecedents en menys de dos anys i ser objecte d’un seguiment policial especial a la ciutat, aquesta és la segona vegada que és privat de llibertat durant aquest període de temps.

En l’anterior ocasió, va ser detingut per l’intent de robatori amb força de la casa on viu la seva exdona i els seus fills, per amenaçar la seva exsogra i calar foc a una casa del seu cunyat. També se li va atribuir un robatori en un cotxe, que va utilitzar per furtar a l’interior del magatzem pel mètode d’encastament, així com un intent de robatori amb força en un altre domicili. Un reguitzell de delictes que hauria comés durant dos dies de finals de març mentre, teòricament, complia una pena d’arrest domiciliari fins el 23 d’abril passat.

La seva actuació durant els últims anys ha generat un profund malestar al veïnat de la ciutat i, fins i tot, l’alcalde, Adam Tomàs, va demanar formalment a les autoritats actuals que prenguessin mesures contundents al respecte.


Per: ACN

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info