Eports Ample de Banda i Internet

L'Hospital Comarcal estrena nova unitat de mamografia

Es tracta d’una donació de la Fundació Amancio Ortega

23/7/2019

L’Hospital Comarcal estrena nova unitat de mamografia | Amposta.info Cedida


L'Hospital Comarcal d'Amposta ha estrenat, aquest mes de juliol, una nova unitat de mamografia digital, que substitueix el que ja hi havia al centre en funcionament des de l'any 2007. Es tracta d'un aparell de mamografia digital, amb tomosíntesi i sistema de biòpsia esterotàxica, així com una estació de post procés i diagnosis Bellus II, que millora substancialment no només la capacitat diagnòstica i la limitació de dosis d'irradiació, sinó també l'experiència que té la pacient durant la prova, ja que és més còmoda que l'anterior unitat.

Amb la posada en funcionament del nou aparell, donació de la Fundació Amancio Ortega, l'Hospital Comarcal ha aprofitat per fer una renovació arquitectònica de la sala de mamografia per crear un ambient relaxant i funcional, així com una sala específica d'avaluació i diagnosi.

L'aparell equipara l'Hospital Comarcal amb qualsevol altre centre d'última generació en diagnòstic de patologia mamària. El 2018, el centre va realitzar 3.386 mamografies a l'Hospital.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info