SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa

L'Hospital Comarcal d'Amposta se suma al Dia Mundial Contra el Cāncer de Mama

Una caminada solidāria i els llaįos rosa dels professionals marcaran la implicaciķ del centre sanitari per combatre la malaltia

etiquetes   noticies, societat, salut, hospital comarcal amposta, amposta

19/10/2023

L’Hospital Comarcal d’Amposta se suma al Dia Mundial Contra el Cāncer de Mama | Amposta.info


Pel Dia Mundial Contra el Cāncer de Mama, que es commemora aquest 19 d'octubre, l'Hospital Comarcal d'Amposta ha engegat diverses accions per mostrar la implicaciķ del centre per combatre la malaltia. Per una banda, el servei de radiodiagnōstic del centre es vesteix amb uniforme de color rosa, color identificatiu de la lluita contra aquesta malaltia, així com amb el típic llaį rosa de la jornada.

Des del servei de radiodiagnōstic de l'Hospital es recorda la importāncia de la prevenciķ mitjanįant les revisions i mamografies que recomanen les autoritats sanitāries, ja que la prevenciķ i la detecciķ precoį és fonamental per afrontar en les māximes garanties d'čxit el tractament de la malaltia. Durant l'any passat, aquest servei va realitzar 3.597 mamografies.

D'altra banda, el dissabte vinent el Comitč d'Innovaciķ, Recerca i Investigaciķ de l'Hospital ha organitzat la primera caminada solidāria a favor del Projecte EMMA de recerca i investigaciķ per lluitar contra el cāncer de mama. Sota el lema "Fem salut, fem esport", dissabte a les 9 del matí s'iniciarā un recorregut des de davant de l'Hospital a la Torre de la Carrova, on hi haurā avituallament amb el suport de l'Ametller Origen i Fussmont.

En aquesta iniciativa es recolliran fons mitjanįant un donatiu de 5 euros destinats al ProjecteEMMA. Tots els participants seran obsequiats amb una motxilla commemorativa i també estā previst que es pugui visitar l'interior de la Torre amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament d'Amposta.

Les inscripcions es poden fer a l'Hospital fins dissabte a les 9 del matí o a la pāgina web www.hcamposta.cat.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info