SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El grup BigMat amplia la seua presència a Catalunya amb un BigMat City a Amposta

El nou centre, situat a la Carretera Santa Bàrbara, s/n, es va inaugurar aquest passat divendres 5 de novembre

etiquetes   noticies, economia, comerç, amposta, terres ebre

8/11/2021

El grup BigMat amplia la seua presència a Catalunya amb un BigMat City a Amposta | Amposta.info


BigMat, el Grup de Distribució especialista en productes i solucions de construcció i bricolatge per a professionals i particulars, ha augmentat la presència a Catalunya amb l’obertura d’un BigMat City a Amposta. El nou punt de venda, BigMat City Amposta, propietat del soci del Grup Jofre Mayor, està situat a la Carretera Santa Bàrbara s/n (davant grues Romani) i ja està plenament operatiu.

En aquest nou punt de venda a Amposta, BigMat Mayor desenvoluparà el model de botiga BigMat City, oferint a particulars, professionals i empreses un catàleg de més de 5.000 productes en estoc, que estaran categoritzats en diferents famílies com a maquinària, eina manual, protecció laboral , pintura, ciments, aïllaments, cobertes, ferro, calefacció, àrids i finestres i portes, tant de fusta com de PVC. BigMat City Amposta posarà a la disposició del públic una completa exposició de ceràmica i banys de 250 metres quadrats, així com un lliure servei amb més de 250 metres quadrats addicionals, a més d’un pati exterior amb 5.000 metres quadrats i una exposició de jardí.

BigMat Mayor, magatzem distribuïdor de materials de construcció situat a Tortosa, va adquirir el passat mes de febrer el magatzem de Simo Materials (SIMASA) a Amposta.

Els orígens de l’empresa Major es remunten a l’any 1890, quan Jaume Mayor va emprendre l’aventura d’obrir una fàbrica de ciment a prop del riu Ebre, aprofitant l’excel·lència de la pedra calcària de la muntanya situada entre el Coll de Som i el riu, al terme de Benifallet. Julián Mayor va dirigir des del 1980 l’empresa a Tortosa, orientant el negoci cap a la distribució dels materials de la construcció. Ja més recentment, el 2010, es va constituir l’actual Major Materials per a la Construcció S.L., i més recentment, l’empresa va entrar al Grup Bigmat Iberia. Actualment, l’empresa està formada per un ampli equip de professionals i està orientada a cobrir tot tipus de necessitats al canal de venda tradicional al sector de la reforma i la construcció.

A l’acte d’inauguració de BigMat City Amposta, celebrat aquest passat divendres 5 de novembre, hi han assistit representants destacats de les organitzacions econòmiques, socials i polítiques de Tarragona.


Sobre BigMat

BigMat, el Grup de Distribució especialista en productes i solucions de construcció i bricolatge per a professionals i particulars nascut a Espanya el 1997, va facturar -incloent-hi BigMat Iberia, BigMat La Plataforma, Mas Obra i Divendi- més de 1.100 milions d’euros l'exercici passat, amb més de 500 empreses vinculades i més de 700 punts de venda propis i adherits, agrupant més d'1,2 milions de metres quadrats de superfície. BigMat és present a totes les comunitats autònomes espanyoles i, a través del grup internacional del mateix nom, a set països -França, Txèquia, Eslovàquia, Bèlgica, Itàlia i Portugal-, on gestiona prop de 950 punts de venda.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info