AMPOSTA FAS GOIG

La Gruneta acull la Trobada Territorial d'Escoles Verdes

El centres de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona compartiran les seves experiències i dinàmiques de treball, el 13 de juliol

1/7/2019

La Gruneta acull la Trobada Territorial d’Escoles Verdes | Amposta.info


La llar d'infants municipal La Gruneta serà el punt de referència, el 13 de juliol, de la Trobada Territorial de llars d'infants i escoles bressol del Programa d'Escoles Verdes. Cada dos anys el programa organitza una trobada territorial de les llars d'infants i escoles bressol del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Les trobades solen ser de caràcter sectorial, ja que el Programa Escoles Verdes engloba un ampli ventall d'edats que engloben els diferents centres educatius.

Entre les diferents activitats de la trobada, hi haurà una taula rodona on els centres presentaran les seves experiències i compartiran dinàmiques per implementar el sistema d'Escola Verda a les escoles bressol i llars d'infants. Entre les idees que presentaran els centres destaca un projecte per treure els bolquers i les tovalloletes de les llars, un seguit d'activitats per fomentar la relació dels infants amb l'entorn o fns i tot per introduir la tècnica del compostatge als centres.

El Programa Escoles Verdes, que el curs 2018-19 ha celebrat els seus 20 anys, té com a objectius ajudar els centres educatius a incorporar els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre, promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l’intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius.


La Gruneta acull la Trobada Territorial d’Escoles Verdes | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info