EbreActiu, revista d´oci actiu

El gimnàs municipal estrena maquinària i programació de classes dirigides

S’ha realitzat una inversió de 87.000 euros per part de l’empresa Amposta Serveis Municipals

etiquetes   noticies, ciutat, equipaments, esport, salut, amposta

2/9/2022

El gimnàs municipal estrena maquinària i programació de classes dirigides | Amposta.info S'han adquirit 18 bicicletes noves i una cinta de córrer i una màquina el·líptica


L'Ajuntament d'Amposta, mitjançant l'empresa gestora de les instal·lacions Amposta Serveis Municipals (AMSERMU), ha invertit 87.000 euros per millorar les instal·lacions del gimnàs municipal. Entre les actuacions que s'han realitzat aquest mes d'agost hi ha l'aïllament, la millora de la sonoritat i climatització de les sales on es realitzen les classes dirigides. D'altra banda, també s'han adquirit 18 bicicletes noves i una cinta de córrer i una màquina el·líptica, a banda de material divers per a les classes dirigides.

Paral·lelament, aquest dijous, 1 de setembre, arrencava la nova programació d'activitats dirigides a les sales de fitness del gimnàs municipal. Podeu consultar les activitats dirigides i els horaris corresponents aquí, així com trobar més informació sobre els horaris, les quotes i els abonaments a la pàgina web de la piscina municipal.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info