Eports Ample de Banda i Internet

Germán Ciscar denuncia a Sorea per «apropiació indeguda i estafa continuada»

El regidor apunta que l’empresa subministradora d’aigua hauria estafat més d’1 milió d’euros als ampostins

15/1/2019

Germán Ciscar denuncia a Sorea per «apropiació indeguda i estafa continuada» | Amposta.info Imatge d'arxiu


El regidor de l'Ajuntament d'Amposta Germán Ciscar ha presentat avui, 14 de gener, una denúncia dirigida a Sorea, l'empresa subministradora d'aigua de la ciutat. Ciscar ha denunciat a l'empresa per «apropiació indeguda i estafa continuada», fets que, segons ha apuntat, estarien passant des de l'any 2005. Segons afirma el regidor, l'estafa hauria afectat als abonats ampostins en una quantitat d'1 milió 47 mil euros.

Entre els fets que denuncia, apareix també un incompliment de contracte per part de Sorea, ja que segons Ciscar, l'empresa cobra el servei d'atenció telefònica, el que en el contracte amb el consistori es detallava com a un servei gratuït, «ja que era una millora de servei en el contracte». «No podem permetre que aquesta empresa segueixi estafant a la ciutat. Si alguna cosa positiva podem extreure d'aquesta estafa, és que els diners es retornaran als ciutadans i, per tant, també a Amposta», ha afirmat el regidor.

Germán Ciscar també ha apuntat que «en la denúncia hem dit que els jutjats reclamen a l'Ajuntament les despeses detallades», uns documents amb els quals afirma que podria augmentar la quantitat que l'empresa hauria robat, i que, per tant, s'hauria de retornar als abonats ampostins.


Informació relacionda: Comunicat de l’empresa Sorea


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info