SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El GALP Mar de l'Ebre presenta la campanya “De la mar, al plat!”

La campanya té la doble missió de promocionar el peix i marisc fresc de llotja i conscienciar a la ciutadania sobre el paper clau que el peix fresc juga en la nostra salut

etiquetes   noticies, gastronomia, terres ebre

9/12/2020

El GALP Mar de l’Ebre presenta la campanya “De la mar, al plat!” | Amposta.info


El Grup d'Acció Local Terres de l'Ebre ha presentat aquest matí des d'Ebre Terra, a Deltebre, la campanya de promoció de peix i marisc fresc de llotja “De la mar, al plat!”. Una campanya que té un doble objectiu, per una banda incentivar el consum de peix i marisc fresc de les confraries de pescadors de les Terres de l'Ebre a poques setmanes del Nadal, i en segon lloc fer possible que les noves generacions optin per consum de peix fresc en detriment de peix d'altres zones del món i de molta menys qualitat.

L'acció ha comportat l'elaboració de receptes innovadores de tres espècies de la mar de l'Ebre (pop, moixarra i rap) que han cuinat tres cuiners de referència de la Ràpita, Deltebre i l'Ametlla de Mar. Els cuiners que han participat són Albert Guzman, Sergi Piñol (Les Dunes) i Miquel Tomàs (La Taverna del Port). A part de la pròpia recepta, s'han elaborat uns vídeos que pretenen explicar de forma pedagògica i pels mateixos cuiners com es netegen els peixos i quins secrets són els millors per tastar aquests productes. Finalment, aquesta acció pretén fidelitzar el sector de la restauració a les Terres de l'Ebre que opten per comprar peix i marisc de llotja, fel pel qual cada confraria de Pescadors lliurarà uns davantals corporatius de la campanya.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info